Verzenden & Retourneren

 

VERZENDING

Verzendingen gebeuren via bpost of PostNl. Van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen doen wij ons uiterste best om dezelfde dag jouw pakje nog te verzenden. Voor vertragingen van bpost en PostNl zijn wij niet aansprakelijk. Wij zijn steeds op zoek naar de beste verzendtarieven, zo maken we online winkelen extra voordelig en leuk! Zeker als je de hoge brandstofprijzen én jouw kostbare tijd incalculeert

 

Verzendkosten:

De bijdrage aan verzendkosten zijn € 4,95 en vanaf € 70 zelfs helemaal gratis!

BELANGRIJK Controleer direct na de ontvangst van jouw artikelen of de bestelling compleet is. Als dit niet zo is of er is een probleem vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via kiddiezz.kids@gmail.com

Indien u het pakje niet tijdig gaat ophalen wordt dit ook slechts opnieuw verzonden na betaling van verzendkosten volgens de tarieven hierboven vermeld.

 

RETOUR

Het kan natuurlijk altijd dat je niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Als jouw bestelling niet naar wens is en je wilt retourneren dan kan je dit doen door ons een mailtje te sturen.

Retourneervoorwaarden

  • Stuur een mailtje binnen de 14 dagen nadat je de goederen hebt ontvangen naar kiddiezz.kids@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en telefoonnummer.
  • Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevinden met de originele labels en/of etiketten. De artikelen dienen dus ongedragen, ongewassen en niet beschadigd te zijn.
  • Je draagt zelf de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen.
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Producten die met korting werden aangeboden kunnen niet geretourneerd worden.
  • Je kan meerdere orders samenvoegen in 1 retourzending, maar vermeld dan wel de ordernummers erbij.

Terugbetaling

De retourzending wordt onmiddellijk door Kiddiezz gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. Binnen de 2 weken kan je een terugbetaling verwachten.

 

Retour adres

Kiddiezz

Schutteweide 20 

3630 Maasmechelen

België

Woon je in de buurt of kom je in de buurt van Maasmechelen?

Neem dan contact op via mail of via telefoon. Dan kun je de retour ook binnenbrengen op bovenvermeld retouradres of op volgend adres:

 

Kiddiezz

Heirstraat 44

3630 Maasmechelen

© 2023 - 2024 Kiddiezz.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel